Kle deg godt

Beitostølen i november byr på frisk luft og lave temperaturer - sørg for varme klær, lue og gode vintersko.

Parkering

Parkeringsavgift kr 100,- pr dag fredag – søndag.

Kontant eller VIPPS 137159 – hold betalingen klar.

Vi oppfordrer tilskuere å gå til stadion, da blir det bedre plass til skiløpere som skal ha med seg masse utstyr.

Billetter

Ikke gå glipp av dette stemningsfulle arrangementet fullt av action, sportslig mestring og fantastisk skiglede.

Bestill billettene dine i dag og bli med på Beitosprinten for dager fylt med spenning, adrenalin og inspirasjon!

MENY

Meny Fredag & Lørdag (VIP)

Kalde retter

  • Røkelaks og fransk
  • Prosciutto crudo, trøffelsalami, cornichorns
  • Skagenrøre
  • Valdreskurv
  • Gravet kveite
  • Caprese med historiske tomater, mozzarella & pesto
  • Focaccia og aioli

Varme retter

  • Bouf Bourgiogne med kjøtt fra slakter Reboli på Leira , potetstappe
  • Lammepølse fra tyinlam stappe & Løksaus

Bakverk

  • Ferske kanelboller

Meny Søndag

  • Hjemmelaget Gulasj suppe
  • Focaccia & aioli

Folkevip meny
Hjemmelaget Gulasj suppe og Focaccia hverdag Ferske kanelboller
Det er bar med kalde og varme drikker i begge deler av teltet.

Publikumskart